ענף המסעדנות
רעבים לשינוי?
הפתרון שיאפשר לכם לנהל עסק רווחי בענף המסעדנות, ולצלוח את האתגרים שמכניסים לקשיים עסקים רבים בענף המזון.
תחום המסעדנות – אתגרים מרכזיים
כבר בשלב פתיחת המסעדה או בית הקפה, מתעורר הקושי בגיוס אשראי לנוכח הסיכון הגבוה שמאפיין את ענף המסעדנות. גם לאחר שפותחים בית קפה או מסעדה, מידת הרווחיות מושפעת באופן מכריע מהיכולת להתנהל מול מגוון רחב של ספקים, להתמודד עם ריבוי הוצאות ועם העסקת עובדים, ולמנוע מצוקת מזומנים באמצעות תכנון התזרים.
בנוסף, חישוב שגוי של עלויות המזון (Food Cost) או היעדר מעקב אחר עלויות המזון, עלולים להוביל לפגיעה חמורה ברווחיות ולתקלה תזרימית קשה. לכך מתווספים שינוי חקיקה כמו העלאת שכר המלצרים והשפעה של מצבים מאקרו-כלכליים דוגמת מצב בטחוני או האטה כלכלית, שעלולים אף הם לפגוע ברווחיות.
עם כל-כך הרבה גורמים שעשויים לפגוע בשורת הרווח, הדרך היחידה של מסעדה או בית קפה להצליח היא באמצעות התנהלות חכמה ומחושבת. כאן אנחנו נכנסים לתמונה.
עושים חשבון, והרבה מעבר: ליווי עסקים בענף המסעדנות


ליווי תזרימי
ניהול כספים הכולל ניתוח עלויות ה- Food Cost, קיצוץ הוצאות לא הכרחיות וניהול תזרים שימנע מצוקת מזומנים.


ליווי רגולטורי


סיוע בהליכים משפטיים


תוצאות בשטח

